Външна реклама | Рекламни табели | Широкоформатен печат

външна реклама рекламни табели

Широкоформатният печат намира голямо приложение в т.нар. външна реклама. Чрез широкоформатен печат се реализират визиите за билборд конструкциите, калканите, рекламните пана и транспарантите по цялата пътна мрежа, брандирането на автопаркове.

Това обширно приложение на широкоформатния печат ни задължава да предложим на Вас, нашите настоящи и бъдещи клиенти тази услуга и да отговорим на Вашите изисквания за качество и отлична визия.

РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ - Метални табели , рекламни табели от PVC плоскост

БИЛБОРД - външни рекламни конструкции. Визиите за тях се отпечатват на винил.

КАЛКАНИ - външни рекламни конструкции с особено големи размери, монтирани по външните фасади на сгради. Визиите за тях се отпечатват на винил или винилна мрежа.

ТРАНСПАРАНТИ И РЕКЛАМНИ ПАНА - позиционират се на различни места, според предпочитанието и целите на клиента. При тях се използват различни материали, отговарящи на конструкцията/мястото за което са предназначени.

 

Възползвайте се от нашите промо предложения за широкоформатен печат:

  • Ламиниран винил на цена от 5,50 евро/кв.м
  • PVC фолио на цени от 6,50 евро/кв.м
  • Перфо фолио на цена от 11,50 евро/кв.м
  • *посочените цени са за над 10 кв.м и без ДДС

С помощта на широкоформатният печат и възможностите, които ни предоставя, можем да разнообразим интериора в офиса, да направим витрината на магазина уникална, да създадем разпознаваем щанд за всяко изложение.

Продукти:

  • ПАНА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН (витрини, декоративни стени, светещи витрини и др.) –  печат на визуални елементи за оформлението на интериора на магазини, ресторанти, заведения и офиси. Най-често използвани материали са PVC, специализирани фотохартии и текстил.
  • ОФОРМЛЕНИЕ НА ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ И ЩАНДОВЕ – висококачествен печат на рекламни материали с нестандартни форми или големи размери. Най-често използвани материали са PVC, винил, текстил, плоскости от коматекс и пенокартон.

Направете вашето запитване

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият номер
Моля, въведете Вашият адрес Невалиден адрес
Моля, веведете Вашето съобщение
1618 бул. Братя Бъкстон 40, ет.1 +3592 958 17 84 +359894 44 24 77 ; +359894 356 156 office@drake.bg