Печат и Дизайн на рекламни Брошури и Каталози

В рекламна агенция Дрейк ще получите пълно съдействие при изготвянето на визията и отпечатване на Вашите рекламни брошури и каталози.Ние предлагаме както дигитален печат(за тиражи под 1000 бр.) така и офсетов печат за по-голени тиражи. Достатъчно е да споделите само вашата идея и ние ще ви предложим различни и оригинални варианти на дизайн и печат.

Рекламни Брошури

Рекламните брошури се използвате за представяне на вашите актуални продукти и услуги. Можете да я превърнете във малък продуктов каталог. Всяка рекламна (промоционална) брошура е с различен обем страници, размер и разбира се дизайн.Печата на рекламни брошури може да бъде на офсет машина или дигитална такава в зависимост от тиража в който се печатат. Ние сме насреща, за да реализираме вашите идеи и да изработим вашите уникални рекламни брошури.

Рекламни каталози

Рекламните каталози са предназначени за фирми с богато разнообразие от предлагани продукти.Целта на рекламният каталог е да даде пълна информация за продуктите които предлагате.Рекламният каталог е Вашата фирма на хартиен носител,ето защо той трябва да изглежда уникално,да Ви представя подобаващо пред Вашите партньори.Печатът на вашият каталог може да бъде на различни видове хартия,да бъде отпечатан на дигитална или офсет машина.Захващането на каталозите най-често е с телчета,спирала или термо-лепене...Добре е Вашият каталог да бъде с индивидуална форма(щанца), с цялостен или частичен лак на корицата.
Рекламна агенция Дрейк ще направи най-подходящият рекламен каталог за Вашият бизнес!
Всяка рекламна брошура или каталог може да се превърне в уникално рекламно средство, ако се доверите на рекламна агенция ДРЕЙК.

Още идеи за сувенири....

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият номер
Моля, въведете Вашият адрес Невалиден адрес
Моля, веведете Вашето съобщение