Офсетов и Дигитален печат на рекламни брошури и каталози

В рекламна агенция Дрейк ще получите пълно съдействие при изготвянето на визията и отпечатването на Вашите рекламни брошури и каталози. Ние предлагаме както дигитален печат с високо качество за малки тиражи, така и офсетов печат за по-голени тиражи.

 

 Рекламни Брошури

Рекламните брошури се използвате за представяне на вашите актуални продукти и услуги. Можете да я превърнете в малък продуктов каталог. Всяка рекламна (промоционална) брошура е с различен обем страници, размер и разбира се дизайн. Печатът на рекламни брошури може да бъде на офсет машина или дигитална такава в зависимост от тиража, в който се печатат.

Цени за печат на брошури с конкретни параметри: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

    

Рекламни каталози

Рекламните каталози са предназначени за фирми с богато разнообразие от предлагани продукти. Целта на рекламният каталог е да даде пълна информация за продуктите които предлагате.Рекламният каталог е Вашата фирма на хартиен носител, ето защо той трябва да изглежда уникално, да Ви представя подобаващо пред Вашите партньори. Печатът на вашият каталог може да бъде на различни видове хартия, да бъде отпечатан на дигитална или офсет машина. Захващането на каталозите най-често е с телчета,спирала или термолепене... Добре е Вашият каталог да бъде с индивидуална форма(щанца), с цялостен или частичен лак на корицата.

Цени за печат на каталози с конкретни параметри: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

    

*За коректна оферта за печат ни е необходима следната информация:

  • Формат
  • Вид медия (хартия) на корицата и тялото
  • Обем страници
  • Захващане (с телчета, термолепен, със спирала)
  • Печат - брой цветове
  • Тираж


*посочените цени са без ДДС и не включват дизайн и предпечатна подготовка

Печатни услуги:

Тампонен и ситопечат

Тампонен и сито печат на рекламни сувенири и рекламен текстил.Високо качество и кратки срокове

Лазерно гравиране

Прецизно лазерно гравиране на метални повъхности, кожа, дърво и др.

Сублимационен печат

Висококачествен сублимационен печат. С тази технология на печат получавате пълноцветно изображение върху текстил, керамика, стъкло, дърво и други.

Направете вашето запитване

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият номер
Моля, въведете Вашият адрес Невалиден адрес
Моля, веведете Вашето съобщение