Екипът на рекламна агенция Дрейк

За Нас

Рекламна агенция Дрейк е създадена през 2010г. Екипът ни е с богат опит в рекламния бизнес и това ни позволява да предложим на клиенти си адекватна и професионална консултация свързана с реализацията на всяка рекламна кампания. В РА Дрейк се стараем да предоставим максимален избор от рекламни материали и богат набор от услуги за клиентите си.

Фирмата ни е доверен партньор както за своите клиенти, така и за доставчиците ни. От 2014 г. Дрейк Адвъртайзинг е директен вносител на рекламни сувенири от Европа и Азия. В старанието си да сме максимално гъвкави и да предложим най-добрата услуга на пазара, съкратихме сроковете за внос от Европа и сега доставките се извършват до 3-4 работни дни. Благодарение на добрите ни партньорски отношения с едни от най-големите доставчици на рекламни сувенири в Европа, имаме достъп до машинен парк с почти неограничени възможности за печат и брандиране на сувенири.

Освен, като вносител и търговец на едро на рекламни сувенири, ние сме се доказали като сигурен партньор с голям  професионализъм и конкурентни цени за:

- Графичен Дизайн и Предечатна подготовка
- Офсет и Дигитален печат на фирмени материали/Корпоративна идентичност/
- Производител на Календари
- Широкоформатен печат

 

Ние реализираме Вашите ИДЕИ!!!

Направете вашето запитване

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият номер
Моля, въведете Вашият адрес Невалиден адрес
Моля, веведете Вашето съобщение
1618 бул. Братя Бъкстон 40, ет.1 +3592 958 17 84 +359894 44 24 77 ; +359894 356 156 office@drake.bg