Фирмени/Рекламни Папки,Травел пакове,Бланки,Визитки...

ФИРМЕНИТЕ ПАПКИ, ВИЗИТКИ, БЛАНКИ...

...това са рекламните материали, които са Вашата корпоративна идентичност,с които се представяте пред Вашите настоящи и бъдещи партньори.

Достатъчен повод да търсите качество и оригиналност.

Рекламната папка заедно с визитката  и фирмената бланка са една от най-важните страни на корпоративната идентичност на всяка фирма.Поднасянето на папка на Ваш клиент или партньор е проява на стил.Когато подписвате договор или предоставяте оферта е задължително те да бъдат написани на фирмена бланка и поставени във фирмена папка.

Рекламните папки и бланки трябва да бъдат неразделна част от Вашата рекламна стратегия.Рекламна агенция Дрейк предлага на своите клиенти дизайн и печат на рекламни(фирмени) папки,травел пакове, фирмени бланки,визитки за представяне на Вашата фирма.

Ние предлагаме няколко технологии на печат за изработка на фирмена папка:голд печат,релефен печат,частичен UV лак.При папките с частичен лак обикновено се подчертава вашето лого или друг елемент от изображението.Разполагаме с различни ваарианти на щанци за рекламни папки,папки с лепен джоб,травел пакове!

 ЦЕНИ ЗА ПЕЧАТ НА ФИРМЕНИ(РЕКЛАМНИ) ПАПКИ, БЛАНКИ:

Фирмени/рекламни папки :

 

тираж

100 бр.

200 бр.

1000 бр.

ед. цена

 1.25 лв.

1.05 лв. 

 0.45 лв.

*фирмените папки са изработени от 300 гр. двустранен хром картон с печат 4+0 цвята

 

ФИРМЕНИ БЛАНКИ: Офсетов печат на пълноцветни или едноцветни фирмени бланки.Направете запитване за Вашата персонална оферта за печат на бланки: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ТРАВЕЛ ПАКОВЕ - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

* посочените цени за фирмени папки са без ДДС и не включват Дизайн и предпечатна подготовка

Ние гарантираме на нашите клиенти оригинален дизайн и висококачествен печат!

За още атрактивни оферти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Направете вашето запитване

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият номер
Моля, въведете Вашият адрес Невалиден адрес
Моля, веведете Вашето съобщение
1618 бул. Братя Бъкстон 40, ет.1 +3592 958 17 84 +359894 44 24 77 ; +359894 356 156 office@drake.bg