ФИРМЕНИТЕ ПАПКИ, ВИЗИТКИ, БЛАНКИ...

...това са рекламните материали, които са Вашата корпоративна идентичност,с които се представяте пред Вашите настоящи и бъдещи партньори.

Достатъчен повод да търсите качество и оригиналност.

Рекламната папка заедно с визитката  и фирмената бланка са една от най-важните страни на корпоративната идентичност на всяка фирма.Поднасянето на папка на Ваш клиент или партньор е проява на стил.Когато подписвате договор или предоставяте оферта е задължително те да бъдат написани на фирмена бланка и поставени във фирмена папка.

Рекламните папки и бланки трябва да бъдат неразделна част от Вашата рекламна стратегия.Рекламна агенция Дрейк предлага на своите клиенти дизайн и печат на рекламни(фирмени) папки,травел пакове, фирмени бланки,визитки за представяне на Вашата фирма.

Ние предлагаме няколко технологии на печат за изработка на фирмена папка:голд печат,релефен печат,частичен UV лак.При папките с частичен лак обикновено се подчертава вашето лого или друг елемент от изображението.Разполагаме с различни ваарианти на щанци за рекламни папки,папки с лепен джоб,травел пакове!

 ЦЕНИ ЗА ПЕЧАТ НА ФИРМЕНИ(РЕКЛАМНИ) ПАПКИ, БЛАНКИ:

Фирмени/рекламни папки :

тираж
100 бр.
200 бр.
1000 бр.
ед. цена
 1.45 лв.
1.30 лв. 
 0.68 лв.

 

 

 

*фирмените папки са изработени от 300 гр. двустранен хром картон с печат 4+0 цвята

 ФИРМЕНИ БЛАНКИ: Офсетов печат на пълноцветни или едноцветни фирмени бланки.Направете запитване за Вашата персонална оферта за печат на бланки: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

* посочените цени за фирмени папки са без ДДС и не включват Дизайн и предпечатна подготовка

Ние гарантираме на нашите клиенти оригинален дизайн и висококачествен печат!

За още атрактивни оферти: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.